Londra → Chisinau | Bilete de avion (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Londra (LON) catre Chisinau (KIV), Moldova este pe 25 Iun 2021 si pretul este de €27*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 14.06.2021 08:23:27.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Londra ⇄ Chisinau
Wizz Air UK Londra 14 Iun 21 W9 3798 Direct Wizz Air UK Chisinau 16 Iul 21 32 zile Direct de la €113 Verifica pretul

Zborul direct Londra - Chisinau este operat de Wizz Air

Zile active: Joi incepand cu 17 Iunie. (Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Londra catre Chisinau

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Londra - Luton catre aeroportul Chisinau este de 2,174 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
London LTN
LTN
Aeroportul Luton din Londra este un aeroport international situat la 2,4 km la est de centrul orasului Luton in comitatul Bedfordshire, Anglia si se afla la 45 km nord de centrul Londrei. Aeroportul s...
Vezi aeroport
Chisinau KIV
KIV
Aeroportul International Chisinau este situat la 13 km sud-est de centrul Chisinaului, capitala Republicii Moldova. Este singurul aeroport din tara care gestioneaza zboruri de pasageri programate. Ace...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Londra - Chisinau - Londra

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Londra - Chisinau

Cele mai ieftine zboruri dus din Marea Britanie catre Moldova

Ai nevoie de bilete ieftine din Chisinau catre Londra? Toate ofertele low-cost sunt aici: Chisinau - Londra

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Londra (LON) - Chisinau (KIV) - Londra (LON).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare