Aeroportul International Varsovia - Chopin

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Lotnisko Chopina, Stokrotki, Paluch, Włochy, Varșovia, gmina Raszyn, powiat pruszkowski, województwo mazowieckie, 02-198, Warszawa
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 52.16798782, 20.96789932

Aeroporturi alternative

Site oficial (Program zboruri online):

Aeroportul Frederic Chopin din Varsovia (poloneza: Lotnisko Chopina w Warszawie), denumit mai frecvent Aeroportul Chopin sau Aeroportul Varsovia-Chopin, este un aeroport international situat in districtul Włochy din Varsovia, Polonia. Ca cel mai mare polonez, care acopera 834 de hectare (2.060 acri) de teren si cel mai aglomerat aeroport, Varsovia Chopin gestioneaza putin sub 40% din traficul aerian de pasageri din tara. Varsovia Chopin gestioneaza aproximativ 300 de zboruri programate zilnic si un numar din ce in ce mai mare de chartere. Londra, Chicago, Frankfurt, Paris si Amsterdam sunt cele mai aglomerate conexiuni internationale, in timp ce Cracovia, Wrocław si Gdańsk sunt cele mai populare.
WAW - EPWA
PL
PL
IATA
WAW
ICAO
EPWA
WAW

Varsovia - Chopin (WAW - EPWA), Polonia (PL)

Program online zboruri Warsaw WAW (Azi - 19.01.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Hoteluri - Varsovia

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular