Samoa Americana

Samoa Americana
Samoa Americana
Hoteluri ieftine | Zboruri - Samoa Americana
Cele mai ieftine zboruri catre Samoa Americana

Calatoria ta catre Samoa Americana incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Samoa Americana, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Samoa Americana a fost vizitata de aproape 20,000 turisti.

Informatii despre tara - Samoa Americana

Informatii

  • Regiune: Oceania, Polinezia
  • Capitala: Pago Pago
  • Populatie: 57,100
  • Cod de apelare: +1684
  • Valuta: USD ($)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

1.Nationals din SUA și locuitorii din Samoa (american), care au tranzitat sau au fost în Arizona, California, Florida, Georgia, Hawaii, Illinois, Massachusetts, New Hampshire, New York, Carolina de Nord, Oregon, Rhode Island, Texas, Washington sau Wisconsin, sunt supuse screening-ul de sănătate publică și ar putea să fie plasate în carantină medical sau acasă. Permise 2.Entry, emise de Samoa (american) în loc de vize, sunt suspendate. Acest lucru nu se aplică pentru locuitorii din Samoa (american), cu permis de ședere sau o aprobare de imigrare Consiliul 3.Passengers care sosesc din Samoa trebuie:. se obține un clearance-ul de sănătate de la Ministerul sănătăţii (MS) 3 zile înainte de sosire; prezent un completat .travel Declarația Formular“la sosire 4.Passengers care au tranzitat sau au fost în țările afectate de coronavirus (COVID-19), atunci când sosesc din Hawaii. , trebuie să: -spend 14 zile în Hawaii

Vezi detalii

Companii aeriene care zboara catre Samoa Americana

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular