Nicaragua

Calatoria ta catre Nicaragua incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Nicaragua, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Nicaragua a fost vizitata de aproape 1,787,000 turisti.

Informatii despre tara - Nicaragua

Informatii

  • Regiune: America Centrala
  • Capitala: Managua
  • Populatie: 6,262,703
  • Cod de apelare: +505
  • Valuta: NIO (C$)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 6 aprilie 2021STARE DE URGENȚĂ: NURESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL: Nu există restricții de intrare în Nicaragua, însă frecvența zborurilor înspre și dinspre Nicaragua este foarte redusă. Pentru a putea intra în Nicaragua este necesară prezentarea unui test negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, efectuat în ultimele 72 de ore anterior sosirii și trecerea printr-un sistem de detectare a temperaturii. Dacă un pasager prezintă simptome specifice COVID-19, nu îi va fi permisă intrarea în Nicaragua. Autoritățile sanitare monitorizează străinii care intră în țară și îi pot contacta în primele 14 zile de la sosirea în Nicaragua pentru a se asigura că nu prezintă simptome specifice Covid-19. Pentru a nu întâmpina probleme la îmbarcarea în zborurile de reîntoarecere în Europa/România, vă recomandăm să ve

Vezi detalii

Tari vecine - Nicaragua

  • CR Costa Rica
  • HN Honduras

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular