El Salvador

Calatoria ta catre El Salvador incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre El Salvador, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 El Salvador a fost vizitata de aproape 1,677,000 turisti.

Informatii despre tara - El Salvador

Informatii

  • Regiune: America Centrala
  • Capitala: San Salvador
  • Populatie: 6,520,675
  • Cod de apelare: +503
  • Valuta: USD ($)
  • Bloc regional: CAIS (Central American Integration System)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 25 februarie 2021STARE DE URGENȚĂ: NU La data de 24 august 2020 au fost reluate toate activitățile, fără nicio restricție. RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL: Au fost reluate zborurile naționale și internaționale. Astfel, la data de 19 septembrie 2020 au fost reluate zborurile internaționale și la 21 septembrie 2020 au fost ridicate restricțiile aplicabile anterior la punctele de frontieră terestre. Este necesară prezentarea rezultatului negativ al unui test pentru infecția cu SARS-CoV-2, efectuat în ultimele 72 ore anterior sosirii. La data de 21 decembrie 2020, El Salvador a interzis intrarea pe teritoriul său a persoanelor care au călătorit, tranzitat sau locuit în Marea Britanie în ultimele 30 zile anterior sosirii. Pentru a nu întâmpina probleme la îmbarcarea în zborurile de reîntoarecere în

Vezi detalii

Tari vecine - El Salvador

  • El Salvador Guatemala
  • El Salvador Honduras

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular