Jamaica

Calatoria ta catre Jamaica incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Jamaica, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Jamaica a fost vizitata de aproape 2,473,000 turisti.

Informatii despre tara - Jamaica

Informatii

  • Regiune: America, Caraibe
  • Capitala: Kingston
  • Populatie: 2,723,246
  • Cod de apelare: +1876
  • Valuta: JMD ($)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 9 aprilie 2021STARE DE URGENȚĂ: DA (din motive de securitate în Kingston, în districtele Western și Central Police)RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL: Începând cu data de 15 iunie, au fost ridicate restricțiile de intrare. Toți pasagerii care sosesc în Jamaica trebuie să fie în posesia unei autorizații de călătorie (https://www.visitjamaica.com/travelauthorization/). Companiile aeriene condiționează îmbarcarea de prezentarea autorizației. Formularul poate fi completat cu cel mult 3 zile înainte de data sosirii. Toți călătorii cu vârsta de peste 12 ani care sosesc din SUA trebuie să prezinte dovada unui test molecular negativ efectuat la un laborator acreditat de Colegiul Patologilor Americani, cu cel mult 10 zile anterior intrării în Jamaica. Autori

Vezi detalii

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular