Baku → Izmir | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Baku (BAK) catre Izmir (IZM), Turcia este pe 18 Dec 2021 si pretul este de €73*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 21.10.2021 11:41:14.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Baku ⇄ Izmir
Pegasus Airlines Baku 27 Noi 21 PC 1791 Direct Pegasus Airlines Izmir 30 Noi 21 3 zile Direct de la €132 Verifica pretul

Zborul direct Baku - Izmir este operat de Azerbaijan Airlines, Pegasus Airlines pe aeronave de tip Boeing 737-800, Airbus А320, Embraer 190.

Durata de zbor medie: 3h 15m.

Zile active: Marți incepand cu 26 Octombrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Baku catre Izmir

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Distanta aeriana din aeroportul Baku - Heydar Aliyev catre aeroportul Izmir - Adnan Menderes este de 1,977 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Baku GYD
GYD
Aeroportul International Baku Heydar Aliyev (Azerbaidjan: Heydər Əliyev Beynəlxalq hava limanı) este unul dintre cele sase aeroporturi internationale care servesc Azerbaidjan. Pe vremuri, a fost ...
Vezi aeroport
Izmir ADB
ADB
Aeroportul İzmir Adnan Menderes (turca: İzmir Adnan Menderes Havalimanı) este un aeroport international si important nod de transport care serveste orasul İzmir si provincia cu acelasi nume. Este ...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Baku - Izmir - Baku

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Baku - Izmir

Cele mai ieftine zboruri dus din Azerbaidjan catre Turcia

Ai nevoie de bilete ieftine din Izmir catre Baku? Toate ofertele low-cost sunt aici: Izmir - Baku

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Baku (BAK) - Izmir (IZM) - Baku (BAK).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Baku catre Izmir?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Baku - Izmir. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Izmir.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Baku catre Izmir?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Baku - Izmir?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Izmir?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Turcia

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.