Haikou → Singapore | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Haikou (HAK) catre Singapore (SIN), Singapore este pe 19 Apr 2022 si pretul este de €76*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 19.01.2022 10:44:16.

Zborul direct Haikou - Singapore este operat de Scoot.

Zile active: Vineri incepand cu 21 Ianuarie 2022.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)
Distanta aeriana din aeroportul Haikou catre aeroportul Singapore - Changi este de 2,182 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Haikou HAK
HAK
Aeroportul international Haikou Meilan este aeroportul care serveste Haikou, capitala provinciei Hainan, China. Acesta este situat la 25 de kilometri sud-est de centrul orasului si a fost deschis in ...
Vezi aeroport
Singapore SIN
SIN
Aeroportul Changi din Singapore, cunoscut in mod obisnuit ca Aeroportul Changi, este un aeroport major care serveste Singapore si este unul dintre cele mai mari hub-uri de transport din Asia. In prez...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Haikou catre Singapore

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Haikou - Singapore - Haikou

Haikou Singapore
Singapore
Escala
08 Feb 15 Feb
CZ China Sout
de la €1455
Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Ai nevoie de bilete ieftine din Singapore catre Haikou? Toate ofertele low-cost sunt aici: Singapore - Haikou

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Haikou (HAK) - Singapore (SIN) - Haikou (HAK).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Haikou catre Singapore?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Haikou - Singapore. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Singapore.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Haikou catre Singapore?

Biletele de avion in 2022 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Haikou - Singapore?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Singapore?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Singapore

Cele mai ieftine zboruri dus din China catre Singapore

Canton Singapore
Singapore
Direct
01 Feb 2022
de la €489
Shanghai Singapore
Singapore
Escala
07 Feb 2022
de la €290
Chengdu Singapore
Singapore
Escala
15 Feb 2022
de la €497
Shenzhen Singapore
Singapore
Escala
18 Ian 2022
de la €633
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.