Pointe-a-Pitre → Sfantul Bartolomeu | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Pointe-a-Pitre (PTP) catre Sfantul Bartolomeu (SBH), Guadelupa este pe 14 Feb 2022 si pretul este de €187*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 22.01.2022 04:40:41.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Pointe-a-Pitre ⇄ Sfantul Bartolomeu
Air Antilles Express Pointe-a-Pitre 21 Feb 3S 722 Direct Air Antilles Express Sfantul Bartolomeu 01 Mar 8 zile Direct de la €341 Verifica pretul

Zborul direct Pointe-a-Pitre - Sfantul Bartolomeu este operat de Air Antilles Express, Air Caraibes, Saint Barth Commuter pe aeronave de tip DeHavilland DHC-6 T, Cessna Light Aircraft, Cessna 208b.

Durata de zbor medie: 1h 0m.

Zile active: Sâmbătă incepand cu 22 Ianuarie 2022.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)

Program zboruri directe din Pointe-a-Pitre catre Sfantul Bartolomeu

Pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea zborului direct pe o anumita data - faceti o cautare.
Vezi orarul de zboruri complet
Distanta aeriana din aeroportul Pointe-a-Pitre catre aeroportul Sfantul Bartolomeu este de 230 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Pointe-à-Pitre PTP
PTP
Aeroportul International Pointe-à-Pitre sau Aeroportul Pointe-à-Pitre Le Raizet, cunoscut si sub numele de Guadeloupe Pôle Caraïbes este un aeroport international care deserveste Pointe-à-Pitre p...
Vezi aeroport
Saint Barthelemy SBH
SBH
Aeroportul Gustaf III, cunoscut si ca Aeroportul Saint Barthélemy, Aeroportul Rémy de Haenen, uneori ca Aeroportul St. Jean (franceza: Aérodrome de St Jean), este un aeroport de uz public situat in...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Pointe-a-Pitre catre Sfantul Bartolomeu

Pointe-a-Pitre Sfantul Bartolomeu
Guadelupa
Direct
14 Feb 2022
de la €187
Pointe-a-Pitre Sfantul Bartolomeu
Guadelupa
Direct
18 Feb 2022
de la €188

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Pointe-a-Pitre - Sfantul Bartolomeu - Pointe-a-Pitre

Pointe-a-Pitre Sfantul Bartolomeu
Guadelupa
Direct
21 Feb 01 Mar
3S Air Antill
de la €341
Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Pointe-a-Pitre - Sfantul Bartolomeu

Ai nevoie de bilete ieftine din Sfantul Bartolomeu catre Pointe-a-Pitre? Toate ofertele low-cost sunt aici: Sfantul Bartolomeu - Pointe-a-Pitre

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Pointe-a-Pitre (PTP) - Sfantul Bartolomeu (SBH) - Pointe-a-Pitre (PTP).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Pointe-a-Pitre catre Sfantul Bartolomeu?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Pointe-a-Pitre - Sfantul Bartolomeu. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Sfantul Bartolomeu.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Pointe-a-Pitre catre Sfantul Bartolomeu?

Biletele de avion in 2022 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Pointe-a-Pitre - Sfantul Bartolomeu?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Sfantul Bartolomeu?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Guadelupa

Cele mai ieftine zboruri dus din Guadelupa catre Guadelupa

Pointe-a-Pitre Sfantul Bartolomeu
Guadelupa
Direct
14 Feb 2022
de la €187
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.