Cluj-Napoca → Altenrhein | Cele mai ieftine zboruri si bilete de avion

  • Nu exista, din pacate, zboruri directe programate pentru acest itinerariu, dar poti rezerva zboruri cu escala comode si ieftine.
    De asemenea poti opta pentru zboruri fara escala alternative, acestea sunt afisate in partea de jos a paginii.

Cel mai ieftin bilet de avion din Cluj-Napoca (CLJ) catre Altenrhein (ACH), Elvetia este pe 14 Sep 2021 si pretul este de €511*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 14.06.2021 12:50:51.

Distanta aeriana din aeroportul Cluj-Napoca - Avram Iancu catre aeroportul Altenrhein este de 1,069 km.
*Distanta este calculata pentru un traectoriu drept intre cele 2 aeroporturi. Traectoriul de facto al zborului poate fi diferit.
Cluj-Napoca CLJ
CLJ
Aeroportul International Avram Iancu Cluj este un aeroport care serveste orasul Cluj-Napoca, Romania. Cunoscut initial ca Aeroportul Someseni, este situat la 9 km (5,6 mi) la est de centrul orasului,...
Vezi aeroport
Altenrhein ACH
ACH
Aeroportul St. Gallen – Altenrhein este un mic aeroport din Altenrhein din Cantonul St. Gallen, Elvetia, langa Lacul Constance. Este baza de origine a companiei aeriene a oamenilor.
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus din Cluj-Napoca catre Altenrhein

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Cluj-Napoca - Altenrhein - Cluj-Napoca

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Zboruri directe alternative pentru ruta Cluj-Napoca - Altenrhein

Cele mai ieftine zboruri dus din România catre Elvetia

Ai nevoie de bilete ieftine din Altenrhein catre Cluj-Napoca? Toate ofertele low-cost sunt aici: Altenrhein - Cluj-Napoca

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Cluj-Napoca (CLJ) - Altenrhein (ACH) - Cluj-Napoca (CLJ).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare