HiSky intentioneaza sa zboare direct din Romania …

HiSky intentioneaza sa zboare direct din Romania spre Canada

HiSky intentioneaza sa zboare direct din Romania spre Canada

Compania aeriana romaneasca HiSky (denumirea juridica HISKY EUROPE S.R.L.) a obtinut permisiunea de a opera zboruri regulate si neregulate din/spre Canada.

Autorizatiile (Air Carrier Licence) cu numarul 240023 si 240023 corespunzator, au fost eliberate de Agentia canadiana de transport (Canadian Transportation Agency) pe 15 aprilie curent.

Astfel, incepand cu luna aprilie 2024 operatorul romanesc poate sa efectueze zboruri regulate (programate) din orice aeroport din Uniunea Europeana spre orice aeroport international din Canada.

Conform declaratiilor reprezentantilor HiSky zborurile urmeaza sa fie operate din Aeroportul Bucuresti Otopeni (Henri Coanda) spre unul sau ambele aeroporturi principale din Canada — Toronto YYZ , Montreal YUL . Programul urmeaza sa fie stabilit in cel mai scurt timp.

Exact aceste 2 rute au fost operate anterior de Air Canada Route (subsidiara a Air Canada) in 2018 si 2019, acestea fiind suspendate in 2020 din cauza pandemiei.

Avand in vedere volumul rezervarilor de bilete cu escale Romania – Canada, exista o cerere considerabila de transport pentru aceasta directie. Evident, in afara de pasagerii din Romania HiSky mizeaza si pe pasageri din Moldova si Ucraina.

Programul de zboruri si preturile la biletele de avion urmeaza sa fie anuntate in scurt timp, urmariti ZborDirect pentru detalii.

Articole similare

Zbor direct nou Chisinau – Manchester cu FLYONE
Zbor direct nou Chisinau – Manchester cu FLYONE
Aeroportul din Chisinau va avea un nou cod IATA — RMO
Aeroportul din Chisinau va avea un nou cod IATA —…
Zbor direct Bucuresti – New York, SUA din iunie 2024, cu HiSky
Zbor direct Bucuresti – New York, SUA din iunie 2…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate