HiSky va zbura direct din Romania spre …

HiSky va zbura direct din Romania spre Canada

HiSky va zbura direct din Romania spre Canada

Compania aeriana romaneasca HiSky (denumirea juridica HISKY EUROPE S.R.L.) a obtinut permisiunea de a opera zboruri regulate si neregulate din/spre Canada.

Autorizatiile (Air Carrier Licence) cu numarul 240023 si 240023 corespunzator, au fost eliberate de Agentia canadiana de transport (Canadian Transportation Agency) pe 15 aprilie curent.

Astfel, incepand cu luna aprilie 2024 operatorul romanesc poate sa efectueze zboruri regulate (programate) din orice aeroport din Uniunea Europeana spre orice aeroport international din Canada.

Conform declaratiilor reprezentantilor HiSky zborurile urmeaza sa fie operate din Aeroportul Bucuresti Otopeni (Henri Coanda) spre unul sau ambele aeroporturi principale din Canada — Toronto YYZ , Montreal YUL . Programul urmeaza sa fie stabilit in cel mai scurt timp.

Exact aceste 2 rute au fost operate anterior de Air Canada Route (subsidiara a Air Canada) in 2018 si 2019, acestea fiind suspendate in 2020 din cauza pandemiei.

Avand in vedere volumul rezervarilor de bilete cu escale Romania – Canada, exista o cerere considerabila de transport pentru aceasta directie. Evident, in afara de pasagerii din Romania HiSky mizeaza si pe pasageri din Moldova si Ucraina.

Programul de zboruri si preturile la biletele de avion urmeaza sa fie anuntate in scurt timp, urmariti ZborDirect pentru detalii.

Articole similare

Zbor direct Bucuresti – Izmir cu Wizz Air din iunie 2024
Zbor direct Bucuresti – Izmir cu Wizz Air din iun…
De ce se scumpesc biletele de avion in 2024 si se anuleaza zboruri
De ce se scumpesc biletele de avion in 2024 si se…
Wizz Air reia zborurile directe din Chisinau spre Budapesta si Venetia
Wizz Air reia zborurile directe din Chisinau spre…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate