Ryanair lanseaza primul zbor direct din Romania spre Zadar, Croatia

Boeing 737 Ryanair in Aeroportul Zadar, Croatia

Ryanair lanseaza primul zbor direct din Bucuresti spre una dintre cele mai populare destinatii din Croatia - Zadar. Zborul va fi operat in sezonul de vara de 2 ori pe saptamana iar biletele sunt deja puse in vanzare cu preturi de la 29 euro.

Zborul direct Bucuresti - Zadar va fi operat conform programului de mai jos. Distanta aeriana: 854 km. Durata medie de zbor: 1 ora 40 minute.

Zbor Direct Start Frecventa/Ore
FR Bucuresti - Zadar 3 iulie Marti, Sambata
15:45 - 16:25
FR Zadar - Bucuresti 3 iulie Marti, Sambata
12:40 - 15:20

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct. Orele sunt locale pentru fiecare aeroport.

Biletele sunt deja puse in vanzare si pot fi rezervate online. Preturile pornesc de la 29 euro/directie.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Zadar
Ryanair Bucuresti 05 Aug 21 FR 4781 Direct Ryanair Zadar 12 Aug 21 7 zile Direct de la €48 Verifica pretul

Acesta este unicul zbor direct programat din Romania spre Croatia. Spre Croatia a mai zburat Croatia Airlines pana la pandemie, spre Zagreb, dar, deocamdata, ruta ramane suspendata.

Zadar este centrul istoric al Dalmatiei si una dintre cele mai populare destinatii turistice croate, numita "centrul de divertisment al Adriaticii". In 2016, portalul belgian Europe’s Best Destinations a numit Zadar "Cea mai buna destinatie europeana".

Zadar ZAD

Zadar ZAD
Aeroportul Zadar (croat: Zračna luka Zadar) este un aeroport international care serveste Zadar, Croatia. Este situat in Zemunik Donji, la 8 km (5 mi) de centrul orasului Zadar. Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
U2
EW
OS
OU
LO