Zbor direct Bucuresti – New York, SUA …

Zbor direct Bucuresti – New York, SUA din iunie 2024, cu HiSky

Zbor direct Bucuresti – New York, SUA din iunie 2024, cu HiSky

Pentru prima data dupa 20 de ani se va zbura direct din Romania spre Statele Unite ale Americii. Incepand cu luna iunie HiSky lanseaza ruta Bucuresti - New York (JFK) - Bucuresti cu o frecventa de 4 ori pe saptamana.

Zborul va fi operat cu un avion din familia Airbus A330 (numar de inmatriculare - YR-KID) care a intrat recent in flota operatorului. Distanta aeriana aproximativa dintre Bucuresti si New York - 7650 km, durata medie de zbor - 11 ore 25 minute.

Programul de mai jos este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul detailat si actualizat acceseaza pagina zborului.

Zbor Direct Start Frecventa
București - New York (JFK) 7 iunie Luni, Miercuri, Vineri, Sambata
New York - București 7 iunie Luni, Miercuri, Vineri, Sambata

Aeroportul Internațional John F. Kennedy, cunoscut si ca pur si simplu JFK, este principalul aeroport care deserveste orasul New York, Statele Unite. Aeroportul este cel mai aglomerat dintre cele sapte aeroporturi din sistemul aeroportuar din New York, al saselea cel mai aglomerat aeroport din Statele Unite si cea mai aglomerata poarta aeriana a Americii de Nord. Peste 90 de companii aeriene opereaza de pe aeroport, cu zboruri directe catre destinatii din toate cele sase continente locuite.

Biletele pentru noul zbor direct Bucuresti - New York sunt deja puse in vanzare si pot fi rezervate online. Preturile pornesc de la 384 euro/sens cu bagaj de mana - un pret bun pentru un zbor transatlantic.

Articole similare

Ryanair lanseaza 3 zboruri directe noi in 2024 din Bucuresti spre Anglia, Grecia si Spania
Ryanair lanseaza 3 zboruri directe noi in 2024 di…
Zbor direct Chisinau - Istanbul Sabiha Gökçen cu Pegasus Airlines
Zbor direct Chisinau - Istanbul Sabiha Gökçen cu …
Inca un zbor direct din Chisinau spre Tbilisi: cu Georgian Wings
Inca un zbor direct din Chisinau spre Tbilisi: cu…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate