Wizz Air va zbura direct din Romania …

Wizz Air va zbura direct din Romania spre Cardiff, Tara Galilor

Wizz Air va zbura direct din Romania spre Cardiff, Tara Galilor

Numarul de destinatii din Marea Britanie se completeaza cu capitala Tarii Galilor - Cardiff. Noul zbor direct Bucuresti - Cardiff va fi operat de Wizz Air incepand cu luna octombrie.

Regatul Unit continua sa fie una dintre cele mai populare destinatii pentru calatorii din Romania, Cardiff fiind al 8-lea oras in UK spre care se zboara direct.

Zborurile vor fi operate conform programului de mai jos. Distanta aeriana aproximativa - 2 308 km, durata medie de zbor - 3 ore 45 minute. Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat, detalii aeroport si alte informatii utile acceseaza pagina zborului direct.

Zbor Direct Start Frecventa
București - Cardiff 30 octombrie Marti, Duminica
Cardiff - București 30 octombrie Marti, Duminica

Biletele pentru noua cursa directa pot fi rezervate online pe site-ul oficial Wizz Air si ale agentiilor partnere. Preturile la bilete pornesc de la 39 euro/sens - avand in vedere distanta - foarte ieftin.

Cardiff este capitala Tarii Galilor si unul dintre cele mai populare si istorice orase din Marea Britanie. Orasul este renumit pentru multe lucruri, inclusiv ca fiind orasul cu cele mai multe castele din lume. Cel mai faimos dintre acestea este Castelul Cardiff cu o vechime de 2000 ani.

Articole similare

Cand incep zborurile din Aeroportul International Brasov?
Cand incep zborurile din Aeroportul International…
FlyOne relanseaza zborul direct Chisinau - Valencia din iunie 2023
FlyOne relanseaza zborul direct Chisinau - Valenc…
Wizz Air se extinde in Belgrad - 5 zboruri directe noi
Wizz Air se extinde in Belgrad - 5 zboruri direct…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023