Wizz Air va zbura direct din Romania …

Wizz Air va zbura direct din Romania spre Cardiff, Tara Galilor

Wizz Air va zbura direct din Romania spre Cardiff, Tara Galilor

Numarul de destinatii din Marea Britanie se completeaza cu capitala Tarii Galilor - Cardiff. Noul zbor direct Bucuresti - Cardiff va fi operat de Wizz Air incepand cu luna octombrie.

Regatul Unit continua sa fie una dintre cele mai populare destinatii pentru calatorii din Romania, Cardiff fiind al 8-lea oras in UK spre care se zboara direct.

Zborurile vor fi operate conform programului de mai jos. Distanta aeriana aproximativa - 2 308 km, durata medie de zbor - 3 ore 45 minute. Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat, detalii aeroport si alte informatii utile acceseaza pagina zborului direct.

Zbor Direct Start Frecventa
București - Cardiff 30 octombrie Marti, Duminica
Cardiff - București 30 octombrie Marti, Duminica

Biletele pentru noua cursa directa pot fi rezervate online pe site-ul oficial Wizz Air si ale agentiilor partnere. Preturile la bilete pornesc de la 39 euro/sens - avand in vedere distanta - foarte ieftin.

Cardiff este capitala Tarii Galilor si unul dintre cele mai populare si istorice orase din Marea Britanie. Orasul este renumit pentru multe lucruri, inclusiv ca fiind orasul cu cele mai multe castele din lume. Cel mai faimos dintre acestea este Castelul Cardiff cu o vechime de 2000 ani.

Articole similare

Zbor direct Chisinau - Istanbul Sabiha Gökçen cu Pegasus Airlines
Zbor direct Chisinau - Istanbul Sabiha Gökçen cu …
IATA: 2023 - cel mai sigur an in toata istoria aviatiei civile
IATA: 2023 - cel mai sigur an in toata istoria av…
De ce se scumpesc biletele de avion in 2024 si se anuleaza zboruri
De ce se scumpesc biletele de avion in 2024 si se…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate