Canada

Zboruri directe catre Canada

Calatoria ta catre Canada incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Canada, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Canada a fost vizitata de aproape 21134000 turisti.

Informatii despre tara - Canada

Informatii

  • Regiune: America de Nord
  • Capitala: Ottawa
  • Populatie: 36,155,487
  • Cod de apelare: +1
  • Valuta: CAD ($)

Informatii ambasade

Canada

Covid-19

Data ultimei actualizări: 20 septembrie 2021STARE DE URGENȚĂCa urmare a creșterii ratei de infectare cu virusul SARS-CoV-2, provincia Ontario a decis suspendarea aplicării planului de redeschidere/ridicare a restricțiilor. În luna iulie, provincia Ontario intrase în cea de-a treia etapă de eliminare* a măsurilor restrictive adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19. În luna iunie, au fost eliminate restricțiile la trecerea frontierei în ambele sensuri între provinciile Ontario și Quebec. Starea de urgență sanitară este menținută în Quebec** până la 24 septembrie, cu toa

Vezi detalii

Aboneaza-te la buletinul nostru si fii primul care va afla despre cele mai importante noutati despre zboruri directe si bilete de avion, conditii de calatorie si tot ce trebuie sa stii pentru calatoria ta.