Canada

Calatoria ta catre Canada incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Canada, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Canada a fost vizitata de aproape 21,134,000 turisti.

Informatii despre tara - Canada

Informatii

  • Regiune: America de Nord
  • Capitala: Ottawa
  • Populatie: 36,155,487
  • Cod de apelare: +1
  • Valuta: CAD ($)

Informatii ambasade

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 9 aprilie 2021STARE DE URGENȚĂ:Combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2 se face prin măsuri restrictive impuse de autoritățile provinciale și teritoriale. Cel mai adesea, obligațiile impuse cetățenilor sunt o combinație de măsuri adoptate de autoritățile provinciale/teritoriale și municipale. Nu este instituită starea de urgență la nivel federal, fiind necesară informarea cu privire la diversele restricții adoptate direct din surse provinciale și nu federale. Guvernul federal este responsabil de regimul de călătorie în Canada pentru cetățenii străini.În general, regimurile de restricții sunt axate pe prevenție. În scenariul de risc maxim (lockdown), sunt prevăzute măsuri de întrerupere a serviciilor comerciale sau de altă natură către populație sau măsuri de limitare a deplasărilor. Măsurile aplicabile în provincii se referă la: limitarea întrun

Vezi detalii

Tari vecine - Canada

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular