Republica Dominicana

Calatoria ta catre Republica Dominicana incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Republica Dominicana, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Republica Dominicana a fost vizitata de aproape 6,569,000 turisti.

Informatii despre tara - Republica Dominicana

Informatii

  • Regiune: America, Caraibe
  • Capitala: Santo Domingo
  • Populatie: 10,075,045
  • Cod de apelare: +1809, 1829, 1849
  • Valuta: DOP ($)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 10 februarie 2021STARE DE URGENȚĂ: DA, până la data de 1 martie 2021. RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL: Începând cu luna iulie 2020, s-au ridicat restricțiile și s-au redeschis frontierele Republicii Dominicane, precum și aeroporturile din acest stat. În prezent nu se mai solicită prezentarea rezultatului unui test pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 la intrarea în Republica Dominicană, însă în aeroporturi sau porturi se efectuează teste rapide, aleatoriu. Copiii cu vârsta de sub 5 ani și membrii echipajului sunt exceptați de la această măsură. De asemenea, tuturor pasagerilor li se verifică temperatura la sosire. Pasagerii care prezintă simptome sau ale căror rezultate sunt pozitive vor fi plasați în carantină, în locuri special amenajate de către autorități. Anterior călătoriei, pasagerii trebuie să confirme

Vezi detalii

Tari vecine - Republica Dominicana

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular