Republica Dominicana

Zboruri directe catre Republica Dominicana

Calatoria ta catre Republica Dominicana incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Republica Dominicana, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Republica Dominicana a fost vizitata de aproape 6569000 turisti.

Informatii despre tara - Republica Dominicana

Informatii

  • Regiune: America, Caraibe
  • Capitala: Santo Domingo
  • Populatie: 10,075,045
  • Cod de apelare: +1809, 1829, 1849
  • Valuta: DOP ($)
Republica Dominicana

Covid-19

Data ultimei actualizări: 11 mai 2021STARE DE URGENȚĂ: DA, până la data de 1 martie 2021. RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL: Începând cu luna iulie 2020, s-au ridicat restricțiile și s-au redeschis frontierele Republicii Dominicane, precum și aeroporturile din acest stat. În prezent nu se mai solicită prezentarea rezultatului unui test pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 la intrarea în Republica Dominicană, însă în aeroporturi sau porturi se efectuează teste rapide, aleatoriu. Copiii cu vârsta de sub 5 ani și membrii echipajului sunt exceptați de la această măsur

Vezi detalii

Aboneaza-te la buletinul nostru si fii primul care va afla despre cele mai importante noutati despre zboruri directe si bilete de avion, conditii de calatorie si tot ce trebuie sa stii pentru calatoria ta.