Taiwan

Zboruri directe catre Taiwan

Statele Unite ale Americii - Taiwan
Taiwan - Taiwan
Singapore - Taiwan
Coreea de Sud - Taiwan
Coreea de Sud - Taiwan
Statele Unite ale Americii - Taiwan

Calatoria ta catre Taiwan incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Taiwan, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Taiwan a fost vizitata de aproape 11,067,000 turisti.

Informatii despre tara - Taiwan

Informatii

  • Regiune: Asia de Est
  • Capitala: Taipei
  • Populatie: 23,503,349
  • Cod de apelare: +886
  • Valuta: TWD ($)

Alerte de calatorie

Exista alerte pentru anumite regiuni din tara. Tara, in ansamblu, este sigura pentru calatorii.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Pasagerii nu au voie să intre Acest lucru nu se aplică:. pasagerii cu un document de călătorie chinez Taipei; pasagerii cu un străin rezident certificat; pasagerii cu un diplomatic sau un pașaport de călătorie oficial de serviciu; pasagerii care călătoresc în interes de afaceri. Acestea trebuie să fie în măsură să dovedească scopul lor de călătorie de afaceri. pasagerii cu un "SPECIAL DE INTRARE PERMISUL DE COVID-19 Outbreak" viză < ol start="2">Pasagerii nu au voie să tranziteze. Pasagerii sunt supuse carantină timp de 14 zile. Pasagerii trebuie să aibă un certificat medical cu un coronavirus ( COVID-19) RT-PCR test rezultat a emis cel mult 3 zile lucrătoare înainte de plecare de la primul punct de îmbarcare. Detalii pot fi găsite la https://www.cdc.gov.tw/Cate

Vezi detalii

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular