Frankfurt → Mombasa | Bilete de avion ieftine (zbor direct)

Cel mai ieftin bilet de avion din Frankfurt (FRA) catre Mombasa (MBA), Kenya este pe 03 Ian 2022 si pretul este de €337*. Cel mai mic pret este afisat conform celor mai recente cautari efectuate pe motorul zbordirect.com pana la 22.10.2021 09:45:09.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Frankfurt ⇄ Mombasa
Eurowings Discover Frankfurt 13 Iun 22 4Y 136 Direct Eurowings Discover Mombasa 25 Iun 22 12 zile Direct de la €485 Verifica pretul

Zborul direct Frankfurt - Mombasa este operat de Condor.

Zile active: Miercuri incepand cu 27 Octombrie 2021.

(Zi activa inseamna data pentru care am gasit si verificat disponibilitatea curselor aeriene directe confirmate. Ziua activa este indicata pentru referinta, pentru cea mai actualizata informatie despre disponibilitatea unui zbor direct verifica orarul si fa o cautare.)
Distanta aeriana din aeroportul Frankfurt catre aeroportul Moi este de 6,707 km.
*Distanta este calculata pentru o traiectorie dreapta intre cele 2 aeroporturi. Traiectoria de facto a zborului poate fi diferita.
Frankfurt FRA
FRA
Aeroportul Frankfurt am Main (germana: Flughafen Frankfurt am Main, cunoscut si sub numele de Rhein-Main-Flughafen) este un aeroport international important situat in Frankfurt, al cincilea oras ca ma...
Vezi aeroport
Mombasa MBA
MBA
Aeroportul International Moi este aeroportul international din Mombasa, al doilea oras ca marime din Kenya. Celelalte doua aeroporturi internationale importante din Kenya includ Aeroportul Internatio...
Vezi aeroport

Cele mai ieftine zboruri dus si intors Frankfurt - Mombasa - Frankfurt

Cel mai ieftin bilet este afisat pentru toate zborurile, directe si cu escala. In majoritatea cazurilor zborurile cu escala sunt mai ieftine si sunt afisate primele, pentru a gasi zborul direct faceti o cautare conform programului si utilizati filtrele.
In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala poate fi inclus in dependenta de companie aeriana si tarif.

Cele mai ieftine zboruri dus din Germania catre Kenya

Ai nevoie de bilete ieftine din Mombasa catre Frankfurt? Toate ofertele low-cost sunt aici: Mombasa - Frankfurt

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri si bilete de avion pe ruta Frankfurt (FRA) - Mombasa (MBA) - Frankfurt (FRA).

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Fa o cautare

Cum gasesti cea mai buna oferta de bilet de avion din Frankfurt catre Mombasa?

Ai ajuns aici pentru ca ai cautat pe internet cele mai ieftine bilete de avion pentru ruta Frankfurt - Mombasa. Si ai ajuns acolo unde trebuie - aici vei gasi cele mai bune si ieftine optiuni de zbor si alte informatii utile pentru calatoria ta catre Mombasa.

Pe aceasta pagina sunt afisate ofertele gasite de utilizatorii zbordirect.com in decursul ultimelor 6 ore. Daca nu este nici o oferta atunci fa o cautare noua.

Orasul de plecare si destinatia sunt deja selectate, alege data sau datele dorite, numarul de pasageri si fa un click pe Cautati

Cum rezervi bilete de avion din Frankfurt catre Mombasa?

Biletele de avion in 2021 se rezerva integral online - rapid, ieftin si simplu ca 1 2 3.

  • 1 alege o oferta
  • 2 completeza datelele pasagerilor
  • 3 efectueaza plata

Atat de simplu! Biletele de avion se emit electronic si sunt expediate pe adresa de email, si pot fi accesate si pe site-ul unde ai rezervat.

Cum sa gasesti zbor direct pentru ruta Frankfurt - Mombasa?

Pentru acest itinerariu exista zboruri directe iar pentru a-ti economisi timpul noi am ales deja datele in calendar cu zboruri fara escala.
In acest caz trebuie doar sa atingi cu degetul (sa faci un click) pe butonul Cautati

Pentru zboruri directe verifica mai sus orarul de zboruri si zilele active. Trebuie sa ai in vedere ca pentru unele curse aeriene directe zborurile tur si retur pot fi efectuate in zile diferite ale saptamanii.

Daca nu gasesti un zbor direct, te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite cea mai buna oferta

Care sunt conditiile si restrictiile de calatorie catre Mombasa?

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in perioada pandemiei Covid.
Aici poti verifica conditiile actualizate: Conditii de calatorie Kenya

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.