De ce biletele de avion Dan Air …

De ce biletele de avion Dan Air nu pot fi rezervate online?

De ce biletele de avion Dan Air nu pot fi rezervate online?

Aeroportul Brasov-Ghimbav este operational incepand cu 15 iunie 2023. Dan Air este prima companie care opereaza zboruri in iunie si iulie, Wizz Air urmand sa inceapa in luna august.

Dar, dupa cum au observat si multi utilizatori zbordirect.com - zborurile Dan Air nu sunt disponibile in sistemele globale de distributie (GDS), si corespunzator, nici pe zbordirect.com.

De ce? Cauza este una simpla - Dan Air foloseste codul incorect al aeroportului Brasov-Ghimbav. Pe 12 iunie acestuia i-a fost atribuit codul "GHV" dar compania romaneasca continua sa foloseasca in sistemul propriu codul incorect "BRV".

Astfel, la momentul editarii acestei stiri zborurile Dan Air nu pot participa la formarea conexiunilor de zboruri si pot fi rezervate doar pe site-ul propriu al companiei aeriene.

Pe de alta parte, Wizz Air utilizeaza codul corect al Aeroportului Brasov. Zborurile directe Wizz din/spre Brasov si Dortmund sunt disponibile in sistemele globale atat de sine statator cat si in combinatie cu zboruri ale altor operatori.

Este dificil sa estimam cand va corecta operatorul aceasta eroare dar suntem siguri ca persoanele responsabile se ocupa activ de acest caz si in scurt timp vom vedea zborurile Dan Air in circuitul global si in sistemele de rezervari online.

Dan Air este o companie aeriana romaneasca fondata in 2017. Pana in 2023 aceasta a operat zboruri charter sub marca altor operatori. In iunie 2023 a inceput sa opereze zboruri regulate sub marca proprie din Bucuresti si Brasov.

Articole similare

Eurowings vine in Chisinau: 2 zboruri directe catre Stuttgart si Koln/Cologne
Eurowings vine in Chisinau: 2 zboruri directe cat…
Inca un zbor direct din Chisinau spre Tbilisi: cu Georgian Wings
Inca un zbor direct din Chisinau spre Tbilisi: cu…
De ce biletele pentru zboruri tur-retur pot fi mai ieftine decat cele intr-o directie?
De ce biletele pentru zboruri tur-retur pot fi ma…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate