Ryanair lanseaza primul zbor direct Sibiu - Dublin, Irlanda

Primul zbor direct Sibiu - Dublin cu Ryanair

Ryanair continua expansiunea in Sibiu cu al 7-lea zbor si primul zbor din Sibiu spre Dublin. Zborul spre Irlanda marcheaza si egalarea scorului dupa numarul de destinatii cu Wizz Air, la momentul publicarii acesta opereaza de asemenea 7 zboruri.

Irlanda este o destinatie in crestere printre calatorii romani, fapt demonstrat de recentele lansari din Iasi si Cluj (HiSky). Ce tine de Ryanair, acesta opereaza doar inca un zbor din Romania spre Irlanda, din Bucuresti.

Zborul direct Sibiu - Dublin va fi operat de 2 ori pe saptamana conform orarului de mai jos. Distanta aeriana - 2 324 km, durata medie de zbor - 3 ore 30 minute. Orarul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Zbor Direct Start Frecventa
FR Dublin - Sibiu  1 noiembrie Luni, Vineri
21:25 - 22:55
FR Sibiu - Dublin 1 noiembrie Luni, Vineri
22:20 - 23:50

*Orele sunt locale pentru fiecare aeroport.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Sibiu ⇄ Dublin
Ryanair Sibiu 08 Noi 21 FR 5956 Direct Ryanair Dublin 15 Noi 21 7 zile Direct de la €53 Verifica pretul

Biletele de avion pentru noile zboruri directe sunt deja puse in vanzare online si pot fi rezervate cu preturi de la 39 euro/sens.

Sibiu SBZ
Sibiu SBZ
Aeroportul International Sibiu este situat in sudul Transilvaniei, la 3 km (1,9 mi) vest de Sibiu si la aproximativ 260 km (160 mi) nord-vest de ca... Vezi detalii
Dublin DUB
Dublin DUB
Aeroportul Dublin (irlandez: Aerfort Bhaile Átha Cliath) este un aeroport international care deserveste Dublinul, capitala Irlandei. Acesta este op... Vezi detalii