Primul zbor direct Bucuresti - Leipzig: va …

Primul zbor direct Bucuresti - Leipzig: va fi operat de Wizz Air

Primul zbor direct Bucuresti - Leipzig: va fi operat de Wizz Air

Wizz Air a anuntat lansarea unei noi rute aeriene din Romania spre Germania. In premiera absoluta calatorii din Bucuresti vor putea zbura direct spre Leipzig.

Germania este una dintre cele mai populare directii de calatorie pentru romani. La momentul editarii acestui articol pe directia RO - DE sunt operate 40 de zboruri directe spre 15 orase. Astfel Leipzig devine al 16-a oras din Germania accesibil cu zbor direct din Romania. Leipzig este un centru economic important, fiind considerat ca unul dintre orasele cu cea mai buna calitate a vietii din Germania.

Zborul direct Bucuresti - Leipzig - Bucuresti va fi operat cu numarul de zbor W4 (Wizz Air Malta) conform programului de mai jos. Distanta aeriana - 1 289 km, durata medie de zbor - 2 ore 20 minute.

Orarul zborurilor este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat mergi la pagina zborului direct.

Zbor Direct Start Frecventa
București - Leipzig 4 iunie Marti, Joi, Sambata
Leipzig - București 4 iunie Marti, Joi, Sambata

Cursele vor fi operate din/spre Aeroportul Leipzig/Halle - un aeroport international, care in ciuda numelui, este situat in Schkeuditz. Acesta serveste atat Leipzig, Saxonia, cat si Halle, Saxonia-Anhalt.

Biletele de avion pentru noul zbor direct sunt deja puse in vanzare si pot fi rezervate pe site-ul companiei aeriene si ale agentiilor partenere cu preturi de la 39 euro/directie.

Articole similare

Inca un zbor direct din Chisinau spre Tbilisi: cu Georgian Wings
Inca un zbor direct din Chisinau spre Tbilisi: cu…
LOT Polish Airlines va zbura direct din Oradea catre Varsovia, Polonia
LOT Polish Airlines va zbura direct din Oradea ca…
Zbor direct Bucuresti – Izmir cu Wizz Air din iunie 2024
Zbor direct Bucuresti – Izmir cu Wizz Air din iun…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate