Pakistan | Bilete de avion ieftine

In prezent, exista 15 aeroporturi active in Pakistan. Mai jos poti vedea cele mai ieftine zboruri gasite in ultimele 6 ore.

Cele mai ieftine zboruri catre Pakistan

Muscat Karachi
COUNTRY_OM Oman COUNTRY_PK Pakistan
02-10-2022 direct
KHI
Sharjah Karachi
COUNTRY_AE Emiratele Arabe Unite COUNTRY_PK Pakistan
14-10-2022 direct
KHI
Sharjah Peshawar
COUNTRY_AE Emiratele Arabe Unite COUNTRY_PK Pakistan
01-10-2022 direct
PEW
Abu Dhabi Islamabad
COUNTRY_AE Emiratele Arabe Unite COUNTRY_PK Pakistan
20-10-2022 direct
ISB
Dubai Multan
COUNTRY_AE Emiratele Arabe Unite COUNTRY_PK Pakistan
16-10-2022 direct
MUX

Restrictii de calatorie si Covid - Pakistan

Conditiile de calatorie se schimba dinamic in aceasta perioada. Pentru a vedea restrictiile actualizate verifica aici: Conditii de calatorie - Pakistan


Pakistan (urdu: پاکستان‎ [paːkɪst̪aːn̪], oficial: Republica Islamică Pakistan) este un stat în Asia de Sud. Se învecinează în sud-vest cu Iran, în vest cu Afganistan, în nord cu China precum și în sud cu India. În partea de sud Pakistanul are ieșire la Marea Arabiei, regiune a Oceanului Indian. Statul Pakistan a apărut în 1947 din părțile majoritare musulmane ale Indiei Britanice, în timp ce zonele cu populație hindusă sau altă majoritate precum și cea mai mare parte a Cașmirului predominant mus…
Pakistan (urdu: پاکستان‎ [paːkɪst̪aːn̪], oficial: Republica Islamică Pakistan) este un stat în Asia de Sud. Se învecinează în sud-vest cu Iran, în vest cu Afganistan, în nord cu China precum și în sud cu India. În partea de sud Pakistanul are ieșire la Marea Arabiei, regiune a Oceanului Indian. Statul Pakistan a apărut în 1947 din părțile majoritare musulmane ale Indiei Britanice, în timp ce zonele cu populație hindusă sau altă majoritate precum și cea mai mare parte a Cașmirului predominant musulman au apărut în India de astăzi. În 1956, Pakistanul a devenit prima republică islamică din lume.

Fosta parte a țării, Pakistanul de Est, este independentă din 1971, de la războiul din Bangladesh, sub numele de Bangladesh. Capitala Pakistanului este orașul Islamabad.