Pakistan | Bilete de avion ieftine & Informatii


In prezent, exista 17 aeroporturi active in Pakistan. Mai jos poti vedea cele mai ieftine zboruri gasite in ultimele 6 ore.

Bilete avion (dus) Romania ➔ Pakistan

Bucureşti Otopeni Islamabad
21 Martie 2024
OTP
OTP
escale
ISB
ISB
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...
Bucureşti Otopeni Lahore
25 Martie 2024
OTP
OTP
escale
LHE
LHE
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...
Bucureşti Otopeni Karachi
01 Aprilie 2024
OTP
OTP
escale
KHI
KHI
Wizz Air Malta
Wizz Air Malta + ...
Mai multe oferte de bilete

Bilete avion (dus) Pakistan ➔

Gilgit Islamabad
13 Martie 2024
GIL
GIL
direct
ISB
ISB
PIA
PIA
Karachi Muscat
06 Aprilie 2024
KHI
KHI
direct
MCT
MCT
SalamAir
SalamAir
Karachi İstanbul Sabiha Gökçen
02 Aprilie 2024
KHI
KHI
direct
SAW
SAW
Pegasus Airlines
Pegasus Airlin…
Mai multe oferte de bilete

Pakistan (urdu: پاکستان‎ [paːkɪst̪aːn̪], oficial: Republica Islamică Pakistan) este un stat în Asia de Sud. Se învecinează în sud-vest cu Iran, în vest cu Afganistan, în nord cu China precum și în sud cu India. În partea de sud Pakistanul are ieșire la Marea Arabiei, regiune a Oceanului Indian. Statul Pakistan a apărut în 1947 din părțile majoritare musulmane ale Indiei Britanice, în timp ce zonele cu populație hindusă sau altă majoritate precum și cea mai mare parte a Cașmirului predominant mus…
Pakistan (urdu: پاکستان‎ [paːkɪst̪aːn̪], oficial: Republica Islamică Pakistan) este un stat în Asia de Sud. Se învecinează în sud-vest cu Iran, în vest cu Afganistan, în nord cu China precum și în sud cu India. În partea de sud Pakistanul are ieșire la Marea Arabiei, regiune a Oceanului Indian. Statul Pakistan a apărut în 1947 din părțile majoritare musulmane ale Indiei Britanice, în timp ce zonele cu populație hindusă sau altă majoritate precum și cea mai mare parte a Cașmirului predominant musulman au apărut în India de astăzi. În 1956, Pakistanul a devenit prima republică islamică din lume.

Fosta parte a țării, Pakistanul de Est, este independentă din 1971, de la războiul din Bangladesh, sub numele de Bangladesh. Capitala Pakistanului este orașul Islamabad.
Hoteluri in Pakistan
Hoteluri | Pakistan

Tari langa - Pakistan

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate