Turkmenistan

Zboruri directe catre Turkmenistan

Belarus - Turkmenistan
Turkmenistan - Turkmenistan
Kazahstan - Turkmenistan
Rusia - Turkmenistan
Turkmenistan - Turkmenistan
Turkmenistan - Turkmenistan

Calatoria ta catre Turkmenistan incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Turkmenistan, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Informatii despre tara - Turkmenistan

Informatii

  • Regiune: Asia Centrala
  • Capitala: Ashgabat
  • Populatie: 4,751,120
  • Cod de apelare: +993
  • Valuta: TMT (m)

Informatii ambasade

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 18.01.2021STARE DE URGENȚĂ: NURESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL: În Turkmenistan nu au fost raportate oficial cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. Autoritățile au comunicat că cetățenilor turkmeni, străini și persoanelor apatride le sunt aplicate restricții de călătorie în cazul intrării pe teritoriul Turkmenistanului până la data de 01 februarie 2021. La intrarea pe teritoriul turkmen, cetățenilor străini li se solicită o adeverință medicală (cu valabilitate de 24 ore) care să ateste lipsa infectării cu SARS-CoV-2. Ulterior, aceștia sunt plasați în carantină instituționalizată, pentru o perioadă de 21 de zile.    Adeverința trebuie să fie eliberată de către autoritățile din statul de cetățenie al persoanelor în ca

Vezi detalii

Tari vecine - Turkmenistan

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular