Rwanda

Zboruri directe catre Rwanda

Uganda - Rwanda
Belgia - Rwanda
Congo - Kinshasa - Rwanda
Kenya - Rwanda
Israel - Rwanda
Turcia - Rwanda

Calatoria ta catre Rwanda incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Rwanda, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Informatii despre tara - Rwanda

Informatii

  • Regiune: Africa de Est
  • Capitala: Kigali
  • Populatie: 11,553,188
  • Cod de apelare: +250
  • Valuta: RWF (Fr)
  • Bloc regional: AU (African Union)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 20 ianuarie 2021STARE DE URGENȚĂ: NURESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL: Transportul internațional aerian și-a reluat activitatea începând cu luna iulie 2020. Aeroportul internațional din Kigali rămâne deschis. Cetățenii străini care sosesc în Rwanda pe cale aeriană trebuie să prezinte un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, efectuat cu 120 ore anterior călătoriei. Pasagerii trebuie să respecte măsurile de igienă impuse de autoritățile locale, iar persoanele care călătoresc în scop turistic în acest stat trebuie să prezinte o rezervare valabilă de cazare. Este necesar ca pasagerii să prezinte un test molecular tip PCR cu rezultat negativ la ieșirea din țară. Hotelurile desemnate pentru pasagerii care sosesc în Rwanda vor rămâne deschise, cu respectar

Vezi detalii

Tari vecine - Rwanda

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular