Congo - Brazzaville

Zboruri directe catre Congo - Brazzaville

Franta - Congo - Brazzaville
Congo - Kinshasa - Congo - Brazzaville
Benin - Congo - Brazzaville
Mali - Congo - Brazzaville
Camerun - Congo - Brazzaville
Togo - Congo - Brazzaville

Calatoria ta catre Congo - Brazzaville incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Congo - Brazzaville, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Congo - Brazzaville a fost vizitata de aproape 192,000 turisti.

Informatii despre tara - Congo - Brazzaville

Informatii

  • Regiune: Africa Centrala
  • Capitala: Brazzaville
  • Populatie: 4,741,000
  • Cod de apelare: +242
  • Valuta: XAF (Fr)
  • Bloc regional: AU (African Union)

Alerte de calatorie

Exista alerte pentru anumite regiuni din tara. Tara, in ansamblu, este sigura pentru calatorii.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 22.01.2021STARE DE URGENȚĂ: DA  (Stare de urgență sanitară; a fost extinsă fără precizarea unui termen)RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL: La sosirea în Republica Congo este necesară prezentarea unui test molecular negativ tip PCR  pentru COVID-19, efectuat de către o instituție abilitată cu maximum 72 ore anterior călătoriei. De asemenea, persoanele care intră pe teritoriul acestui stat trebuie să se autoizoleze la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. A fost redeschis spaţiul aerian. Frontierele terestre, fluviale și maritime rămân închise. S-au intensificat controalele la punctele de trecere a frontierei prin suplimentarea echipelor de securitate și sănătate publică. Începând cu data de 19 martie 2020, au fost suspendate, până la o notificare ulterioară, toate zborurile din ţările cu risc ridi

Vezi detalii

Tari vecine - Congo - Brazzaville

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular