Air Moldova anuleaza toate zborurile si biletele …

Air Moldova anuleaza toate zborurile si biletele incepand cu 2 mai

Air Moldova anuleaza toate zborurile si biletele incepand cu 2 mai

Se pare ca Air Moldova urmeaza cu pasi siguri calea fostului partener Blue Air... Incepand cu 2 mai compania aeriana suspenda toate zborurile si anuleaza toate biletele de avion vandute.

Este o noutate foarte rea pentru toti calatorii care au bilete deja rezervate cu aceasta companie, dar nu este nici pe departe o surpriza. Declinul companiei a inceput acum cateva luni si a fost semnalat in mod expres de Autoritatea Aeronautica Civila a RM.

Juridic vorbind compania nu intra in faliment ci "solicita o restructurare in instanta de judecata", mai jos poti vedea o postare lunga in aceasta privinta a operatorului.

De facto, insa, compania trebuie sa inteleaga ca pe calatori nu prea ii intereseaza "lupta" operatorului cu conjunctura nefavorabila. Nu conteaza pentru calatori cauzele si motivele, fie ca tin de razboi, Covid, Shor, probleme financiare sau alte situatii care nu i-au permis sa-si indeplineasca obligatiile contractuale. Pe calatori ii intereseaza un singur lucru - sa-si rezerve un bilet de avion si ulterior sa zboare spre destinatia si la ora specificata in bilet.

Apropo, referitor la bilete - cand editam acest articol Air Moldova inca nu a scos biletele din vanzare pe site-ul oficial si corespunzator acestea inca pot fi rezervate, inclusiv la agentiile si pe site-urile partenere.

Astfel, incepand cu ziua de azi, va rugam sa nu rezervati bilete Air Moldova chiar daca pe unele site-uri sunt inca afisate.

Noutatea buna este ca toate cursele operate de Air Moldova sunt la fel operate si de concurenti - FlyOne si HiSky, astfel conexiunile directe raman in continuare disponibile din Chisinau.

Urmariti blogul nostru pentru noutati cu privire la statutul Air Moldova.

 

Articole similare

FlyOne lanseaza 3 zboruri directe si 2 destinatii noi din Chisinau - Munchen si Madrid
FlyOne lanseaza 3 zboruri directe si 2 destinatii…
Aeroitalia lanseaza primul zbor direct direct din Romania spre Comiso
Aeroitalia lanseaza primul zbor direct direct din…
Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania in 2022 - crestere cu 87%
Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023