Ryanair lanseaza primul zbor direct Sibiu - …

Ryanair lanseaza primul zbor direct Sibiu - Billlund, Danemarca

Ryanair lanseaza primul zbor direct Sibiu - Billlund, Danemarca

Cea mai mare companie aeriana din Europa isi continua expansiunea in Sibiu. Incepand cu noiembrie Ryanair va conecta sudul Transilvaniei cu inca o destinatie - Billund, Danemarca.

La data publicarii acestei stiri doar 2 zboruri mai sunt operate din Romania spre Billund - din Bucuresti si Iasi (Wizz Air), cursele din Cluj si Timisoara fiind suspendate inca pana la pandemie.

Zborul direct Sibiu - Billund - Sibiu va fi operat de Ryanair pe aeronave de tip Boeing 737-800 de 2 ori pe saptamana conform programului de mai jos. Distanta aeriana: 1 520 km, durata medie de zbor: 2 ore 30 minute.

Zbor direct Start Frecventa/Ore
Sibiu - Billund 1 noiembrie Luni, Vineri
21:15 - 22:45
Billund - Sibiu 1 noiembrie Luni, Vineri
17:20 - 20:50

Orele sunt locale pentru fiecare aeroport. Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat acceseaza pagina zborului direct.

Biletele sunt deja puse in vanzare si pot fi rezervate online cu preturi de la 29 euro/directie.

Billund este un oras din Iutlanda, Danemarca. Aici se afla sediului central Lego Group si una dintre cele mai vizitate atractii a Danemarcei - parcul tematic Legoland.

Aeroportul Billund este al doilea aeroport ca marime din Danemarca si este situat avantajos aproximativ in centrul tarii. De aici ajungi usor in Billund (3 kilometri), Vejle (28 kilometri), Kolding (41 kilometri), Esbjerg (61 kilometri) si Aarhus (98 kilometri).

Conform datelor din sistemele globale exista un volum mare de rezervari pentru zboruri cu escala din regiunea istorica a Transilvaniei spre Billund, dar mai ales din Cluj-Napoca. Totusi operatorul mizeaza pe Sibiu unde a anuntat deja 3 rute directe incepand cu iunie, printre care si primele spre Italia si Grecia.

Noua ruta Billund - Sibiu - Billund face parte din totalul de 16 noi zboruri lansate de Ryanair. Incepand cu octombrie gigantul low-cost isi deschide o baza operationala in Billund cu 2 aeronave.

Articole similare

LOT Polish Airlines va zbura direct din Oradea catre Varsovia, Polonia
LOT Polish Airlines va zbura direct din Oradea ca…
Wizz Air reia zborurile directe din Chisinau spre Budapesta si Venetia
Wizz Air reia zborurile directe din Chisinau spre…
Cum zbori direct spre Campionatul European de Fotbal 2024
Cum zbori direct spre Campionatul European de Fot…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate