Ryanair lanseaza primul zbor direct Sibiu - Billlund, Danemarca

Boeing 737 Ryanair - Aeroportul Billund

Cea mai mare companie aeriana din Europa isi continua expansiunea in Sibiu. Incepand cu noiembrie Ryanair va conecta sudul Transilvaniei cu inca o destinatie - Billund, Danemarca.

La data publicarii acestei stiri doar 2 zboruri mai sunt operate din Romania spre Billund - din Bucuresti si Iasi (Wizz Air), cursele din Cluj si Timisoara fiind suspendate inca pana la pandemie.

Zborul direct Sibiu - Billund - Sibiu va fi operat de Ryanair pe aeronave de tip Boeing 737-800 de 2 ori pe saptamana conform programului de mai jos. Distanta aeriana: 1 520 km, durata medie de zbor: 2 ore 30 minute.

Zbor direct Start Frecventa/Ore
FR Sibiu - Billund 1 noiembrie Luni, Vineri
21:15 - 22:45
FR Billund - Sibiu 1 noiembrie Luni, Vineri
17:20 - 20:50

Orele sunt locale pentru fiecare aeroport. Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat acceseaza pagina zborului direct.

Biletele sunt deja puse in vanzare si pot fi rezervate online cu preturi de la 29 euro/directie.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Sibiu ⇄ Billund
Malta Air Sibiu 11 Mar AL 6381 Direct Malta Air Billund 18 Mar 7 zile Direct de la €17 Verifica pretul

Billund este un oras din Iutlanda, Danemarca. Aici se afla sediului central Lego Group si una dintre cele mai vizitate atractii a Danemarcei - parcul tematic Legoland.

Aeroportul Billund este al doilea aeroport ca marime din Danemarca si este situat avantajos aproximativ in centrul tarii. De aici ajungi usor in Billund (3 kilometri), Vejle (28 kilometri), Kolding (41 kilometri), Esbjerg (61 kilometri) si Aarhus (98 kilometri).

Conform datelor din sistemele globale exista un volum mare de rezervari pentru zboruri cu escala din regiunea istorica a Transilvaniei spre Billund, dar mai ales din Cluj-Napoca. Totusi operatorul mizeaza pe Sibiu unde a anuntat deja 3 rute directe incepand cu iunie, printre care si primele spre Italia si Grecia.

Noua ruta Billund - Sibiu - Billund face parte din totalul de 16 noi zboruri lansate de Ryanair. Incepand cu octombrie gigantul low-cost isi deschide o baza operationala in Billund cu 2 aeronave.

Sibiu SBZ
Sibiu SBZ
Aeroportul International Sibiu este situat in sudul Transilvaniei, la 3 km (1,9 mi) vest de Sibiu si la aproximativ 260 km (160 mi) nord-vest de ca... Vezi detalii
Billund BLL
Billund BLL
Aeroportul Billund (in daneza: Billund Lufthavn) este un aeroport din Danemarca. Situat la 1 mile nautice (1,9 km; 1,2 mi) nord-est de Billund, ace... Vezi detalii
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.