Ryanair va zbura direct din Sibiu spre Bruxelles Charleroi

Ryanair - Bruxelles Charleroi

Ryanair adauga inca un zbor direct la noua sa retea din Sibiu. Incepand cu noiembrie gigantul irlandez va opera primul zbor direct pe ruta Sibiu - Bruxelles (Charleroi). Acesta este primul si unicul zbor din Sibiu spre Belgia.

Cursele vor fi operate conforma programului de mai jos. Durata medie de zbor - 2 ore 25 minute, distanta aeriana - 1 541 km.

Zbor Direct Start Frecventa
FR Bruxelles - Sibiu 1 noiembrie Luni, Joi
07:00 - 10:25
FR Sibiu - Bruxelles 1 noiembrie Luni, Joi
10:50 - 12:15

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct. Sunt indicate orele locale pentru aeroportul de plecare si cel de sosire.

Biletele de avion pentru noile zboruri directe sunt deja puse in vanzare online si pot fi rezervate cu preturi de la 19 euro/sens.

Sibiu SBZ
Sibiu SBZ
Aeroportul International Sibiu este situat in sudul Transilvaniei, la 3 km (1,9 mi) vest de Sibiu si la aproximativ 260 km (160 mi) nord-vest de ca... Vezi detalii
Bruxelles CRL
Brussels CRL
Aeroportul Bruxelles South Charleroi (BSCA), numit si Aeroportul Bruxelles-Charleroi, Aeroportul Charleroi sau mai rar Aeroportul Gosselies, este u... Vezi detalii