Wizz Air lanseaza primul sau zbor direct …

Wizz Air lanseaza primul sau zbor direct spre Uzbekistan

Wizz Air lanseaza primul sau zbor direct spre Uzbekistan

Wizz Air isi continua expansiunea in Asia Centrala cu un nou zbor direct catre Uzbekistan. Noua ruta va fi operata de subsidiara Wizz Air Abu Dhabi catre Samarkand, al doilea oras ca marime al tarii si binecunoscut pe traseul turistic uzbec datorita legendarului Drum al Matasii.

Conexiunea va fi posibila ca urmare a eliminarii de catre Uzbekistan a restrictiilor de acces pe piata pentru operatorii straini.

Uzbekistanul se alatura Kazahstanului pe harta rutelor asiatice in extindere a Wizz Air. Low-costerul a deservit Kazahstanul din iunie 2017, cand a legat Budapesta de Nur-Sultan (Astana).In mai 2021, a inceput sa zboare din Abu Dhabi catre Almaty si Nur-Sultan.

Zborul direct Wizz Air Abu Dhabi - Samarkand - Abu Dhabi va fi operat conform programului de mai jos. Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat, detalii aeroport si oferte bilete acceseaza pagina zborului direct.

Zbor Direct Start Frecventa
Abu Dhabi - Samarkand 13 decembrie Marti, Sambata
Samarkand - Abu Dhabi 13 decembrie Marti, Sambata

Merita de mentionat ca ruta Abu-Dhabi - Samarkand este lansata in premiera absoluta - nici o companie nu a legat cele doua aeroporturi pana acum.

Alte destinatii surpriza ale Wizz Air din acest an sunt Insulele Maldive (din Abu Dhabi) si Arabia Saudita - aici Wizz Air va zbura inclusiv din Romania.

Articole similare

Cum zbori direct spre Campionatul European de Fotbal 2024
Cum zbori direct spre Campionatul European de Fot…
Wizz Air reia zborurile directe din Chisinau spre Budapesta si Venetia
Wizz Air reia zborurile directe din Chisinau spre…
Zbor direct Bucuresti – Izmir cu Wizz Air din iunie 2024
Zbor direct Bucuresti – Izmir cu Wizz Air din iun…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Copyright © 2024 ZborDirect | Toate drepturile rezervate