Wizz Air va relua zborul direct din Cluj-Napoca spre Billund

Billund, Danemarca

Dupa o pauza de aproape 2 ani Wizz Air va redeschide conexiunea directa intre Cluj - Napoca si Danemarca. Zborul direct Cluj - Billund incepe sa fie operat in toamna anului 2021 de 2 ori pe saptamana.

Cursa aeriana Wizz Air Cluj - Billund va fi operata conform programului de mai jos (acesta poate fi modificat ulterior). Distanta aeriana - 1 414 km, durata medie de zbor - 2 ore 25 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
W6 Cluj-Napoca - Billund 31 Octombrie Miercuri, Duminica
07:00 - 08:25*
W6 Billund - Cluj-Napoca 31 Octombrie Miercuri, Duminica
09:00 - 12:00*

*Orele sunt locale pentru fiecare aeroport. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru noul zbor direct sunt deja puse in vanzare online si pot fi rezervate cu preturi de la 59 euro/sens.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Cluj-Napoca ⇄ Billund
Wizz Air Cluj-Napoca 23 Dec 21 W6 3441 Direct Wizz Air Billund 06 Ian 21 14 zile Direct de la €97 Verifica pretul

Billund este o destinatie populara printre calatorii din Romania, si nu neaparat doar pentru Parcul LEGO. Billund este localizat comod pentru cei care calatoresc spre Danemarca si Germania de Nord.

Aeroportul este situat avantajos aproximativ in centrul Danemarcei. De aici ajungi usor in Billund (3 kilometri), Vejle (28 kilometri), Kolding (41 kilometri), Esbjerg (61 kilometri) si Aarhus (98 kilometri).

Cluj-Napoca CLJ
Cluj-Napoca CLJ
Aeroportul International Avram Iancu Cluj este un aeroport care serveste orasul Cluj-Napoca, Romania. Cunoscut initial ca Aeroportul Someseni, este... Vezi detalii
Billund BLL
Billund BLL
Aeroportul Billund (in daneza: Billund Lufthavn) este un aeroport din Danemarca. Situat la 1 mile nautice (1,9 km; 1,2 mi) nord-est de Billund, ace... Vezi detalii
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.