Toate aeroporturile din Toronto, Canada

In Regiunea Greater Toronto se afla 10 aeroporturi, opt heliporturi si un aerodrom acvatic. Aceste aerodromuri sunt situate in si in jurul orasului Toronto si a oraselor invecinate, deservind zboruri de pasageri regulate internationale, regionale si transporturi comerciale de marfuri.

Daca ai de gand sa zbori din/spre Toronto ai la dispozitie 3 aeroporturi principale, in dependenta de destinatie sau punctul de plecare.

Aeroportul international Toronto Pearson, situat in principal in Mississauga, este cel mai aglomerat aeroport din Canada si deserveste calatorii internationale cu diferite companii aeriene.

Aeroportul Billy Bishop Toronto City din Insulele Toronto este un aeroport regional, care ofera servicii regulate inclusiv catre SUA.

Aeroportul international John C. Munro din Hamilton este o baza pentru transportatorii low-cost care opereaza rute interne si transatlantice.

Cum zbori direct spre Toronto din regiunea noastra

Din regiunea noastra sunt disponibile zboruri directe spre Toronto din Bucuresti, Budapesta si Kiev. Detalii despre cum zbori direct afla aici: Zbor direct spre Canada - orar, frecventa si preturi

Zborurile din regiunea noastra sunt efectuate spre principalul aeroport Toronto YYZ.

Aeroporturile din Toronto

Mai jos poti sa vezi toate aeroporturile din Toronto, companiile aeriene care opereaza aici si cum ajungi in centrul orasului. Facand click pe fiecare aeroport acceseaza pagina aeroportului si vezi toate informatiile detaliate.

Toronto YYZ

Toronto YYZ
Aeroportul internațional Lester B. Pearson, cunoscut pur si simplu sub denumirea de Toronto Pearson sau Pearson, este principalul aeroport international care serveste Toronto, zona sa metropolitana si regiunea inconjuratoare cunoscuta sub numele d... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
AI
AF
EI
AC
AM

Toronto YHM

Toronto YHM
Aeroportul International John C. Munro Hamilton, cunoscut pur si simplu ca Aeroportul International Hamilton sau uneori Aeroportul International Toronto Hamilton, este un aeroport international din Hamilton, Ontario, Canada. Aeroportul face parte... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
TS
WS
WO

Toronto YTZ

YTZ
Aeroportul Billy Bishop Toronto City este un aeroport regional situat pe Insulele Toronto din Toronto, Ontario, Canada. Aeroportul este adesea denumit Aeroportul Insulelor Toronto si a fost cunoscut anterior ca Aeroportul Insula Port George VI si... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
AC
PD