Elvetia

Zboruri directe catre Elvetia

Calatoria ta catre Elvetia incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Elvetia, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Elvetia a fost vizitata de aproape 11715000 turisti.

Informatii despre tara - Elvetia

Informatii

  • Regiune: Europa de Vest
  • Capitala: Bern
  • Populatie: 8,341,600
  • Cod de apelare: +41
  • Valuta: CHF (Fr)

Informatii ambasade

Elvetia

Covid-19

Data ultimei actualizări: 27 septembrie 2021STARE EPIDEMIOLOGICĂ SPECIALĂRESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:Executivul elvețian a decis faptul că întocmirea unei liste cu statele în care au fost identificate variante de virus îngrijorătoare nu mai este eficientă în condițiile în care varianta delta extrem de contagioasă a condus la o creștere masivă a numărului de cazuri în multe state în ultima perioadă. În plus, absența ajustărilor constante ale listei oferă industriei turismului un anumit grad de predictibilitate.Sunt în vigoare, însă, o serie de reglementări care se

Vezi detalii

Aboneaza-te la buletinul nostru si fii primul care va afla despre cele mai importante noutati despre zboruri directe si bilete de avion, conditii de calatorie si tot ce trebuie sa stii pentru calatoria ta.