HiSky se relanseaza cu primele zboruri directe din Romania si Moldova

HiSky s-a format ca companie la inceputul anului 2020, dar planurile de zbor i-au fost zadarnicite de impactul pandemiei si dificultatile de certificare in Republica Moldova.

Dar iata ca operatorul isi confirma calitatea de companie aeriana, publica orarul de zboruri si pune in vanzare biletele pentru 2 zboruri directe din Romania - unul in premiera absoluta.

La momentul publicarii acestei stiri HiSky are deja acte in regula si 2 baze operationale autorizate - in Iasi si Cluj-Napoca. Urmeaza inevitabil si o baza in Chisinau, unde la moment se afla o aeronava a companiei. Aceasta devine unica companie aeriana care este certificata in Romania si Republica Moldova concomitent.

Sunt deja puse in vanzare biletele pentru primele zboruri HiSky: Cluj-Napoca - Dublin, si primul zbor direct din Cluj spre Portugalia: Cluj-Napoca - Lisabona. Din Chisinau sunt deja disponibile bilete HiSky pentru cursele spre Istanbul, Dublin si Tel Aviv.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Cluj-Napoca ⇄ Lisabona
HiSky Europe Cluj-Napoca 29 Sep 21 H4 273 Direct HiSky Europe Lisabona 06 Oct 21 7 zile Direct de la €167 Verifica pretul

Urmeaza sa fie publicat programul pentru 3 zboruri directe din Iasi si restul rutelor din Chisinau. Urmariti aceasta pagina pentru actualizari.

Rutele din Iasi spre Frankfurt si Dublin sunt rute neservite dar cu un flux considerabil de pasageri cu escala, inclusiv in 2020. Exista cerere, inclusiv si din partea pasagerilor din partea de nord-vest a Republicii Moldova.

Dar, chiar daca initial planifica sa zboare din Iasi spre Frankfurt si  Dublin, Lufthansa a fost mai rapida, si programul din Iasi a fost redus la un singur zbor.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Iasi ⇄ Dublin
HiSky Europe Iasi 12 Aug 21 H4 243 Direct HiSky Europe Dublin 19 Aug 21 7 zile Direct de la €215 Verifica pretul

In premiera absoluta este lansat zborul direct din Satu Mare spre Paris - o gura de aer proaspat pentru aeroportul de unde se zbura spre o singura destinatie internationala.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Satu Mare ⇄ Paris
HiSky Europe Satu Mare 11 Aug 21 H4 267 Direct HiSky Europe Paris 18 Aug 21 7 zile Direct de la €131 Verifica pretul

Zborurile din Chisinau nu aduc nimic nou, operatorul mizeaza pe rute cu trafic stabil - Istanbul, Tel Aviv, Londra, Dublin, Moscova - destinatii obisnuite cu un flux de pasageri constant generat de expati si lucratorii migranti.

Zbor Direct Start/Frecventa Concurenti
4H Cluj-Napoca - Lisabona 25.04 / Miecuri, Duminica -
4H Cluj-Napoca - Dublin 22.04 / Luni, Joi Blue Air
4H Iasi - Dublin 29.04 / Luni, Joi -
4H Satu Mare - Paris 12.05 / Miercuri, Duminica -
4H Chisinau - Dublin 26.04 / Luni, Joi Air Moldova, FlyOne
4H Chisinau - Lisabona 29.04 / Joi Air Moldova, FlyOne
4H Chisinau - Londra Stansted 27.04 / Marti, Sambata Wizz Air, Air Moldova, FlyOne
4H Chisinau - Tel Aviv 28.04 / Marti, Duminica Air Moldova, FlyOne
4H Chisinau - Moscova Domodedovo 26.04 / zilnic Air Moldova, FlyOne, Aeroflot
4H Chisinau - Sankt Petersburg 29.04 / Joi, Duminica Air Moldova, FlyOne
4H Chisinau - Istanbul 26.04 / Luni, Vineri Air Moldova, FlyOne, Turkish Airlines
4H Chisinau - Londra 27.04 / Marti, Sambata Air Moldova, FlyOne, Wizz Air
4H Chisinau - Paris 28.04 / Miercuri, Duminica Air Moldova, FlyOne, Wizz Air

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

*Nu este inca publicat orarul si biletele nu sunt inca puse in vanzare, urmariti aceasta pagina pentru actualizari.

In afara de cursele programate HiSky va zbura charter din Cluj Napoca, Targu Mures, Oradea si Baia Mare spre mai multe destinatii din Egipt, Turcia, Tunisia si Maroc.

HiSky
HiSky
IATA: H4 ICAO: HYS Romania
HiSky este o companie aeriana start-up care a obtinut certificatul de operator aerian in 2 tari - Romania si Republica Moldova. Compania opereaza zboruri directe programate din 4 aeroporturi - Cluj... Vezi detalii