Inca un zbor direct spre Napoli din Bucuresti, cu Ryanair

Zbor direct nou Ryanair Bucuresti - Napoli

Incepand cu luna noiembrie mai este lansata o ruta directa din Bucuresti spre Napoli cu lowcosterul irlandez Ryanair. Ruta spre Napoli este una destul de solicitata, fiind deja operata de Wizz Air si Blue Air. Noul zbor va aduce o frecventa mai mare si preturi mai mici pentru calatori.

Zborul direct Ryanair Bucuresti - Napoli va fi operat conform programului de mai jos (acesta poate fi modificat ulterior). Distanta aeriana - 1 046 km, durata medie de zbor - 2 ore.

Zbor Direct Start Frecventa Concurenti
FR Napoli - Bucuresti 2 noiembrie Marti, Joi, Sambata
16:25 - 19:20
 Wizz Air, Blue Air
FR Bucuresti - Napoli 2 noiembrie Marti, Joi, Sambata
19:45 - 20:40

Orele sunt locale pentru fiecare aeroport. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru noul zbor direct sunt deja puse in vanzare online si pot fi rezervate cu preturi de la 19 euro/sens.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Napoli
Blue Air Bucuresti 12 Noi 21 0B 143 Direct Blue Air Napoli 19 Noi 21 7 zile Direct de la €34 Verifica pretul

Napoli (sau Neapole) este cel mai mare oras din Italia de Sud si al treilea oras din Italia. Este capitala regiunii Campania si a provinciei Napoli si un centru economic si cultural important.

In golful cu acelasi nume se afla Insulele Capri, Ischia si Procida. Zona este o destinatie turistica importanta, aici aflandu-se ruinele litorale romane ale oraselor antice Pompeii si Herculaneum de la poalele Muntelui Vezuviu.

Naples NAP

Napoli NAP
Aeroportul International Napoli (italian: Aeroporto Internazionale di Napoli) este aeroportul international care serveste Napoli si Campania. Acesta este situat la 5,9 km (3,9 mi) la nord-nord-estul orasului in districtul Capodichino din Napoli. A... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
E5
3O
A3
EI
SU