Namibia

Zboruri directe catre Namibia

Namibia - Namibia
Africa de Sud - Namibia
Africa de Sud - Namibia
Africa de Sud - Namibia
Namibia - Namibia
Africa de Sud - Namibia

Calatoria ta catre Namibia incepe aici. Pe aceasta pagina iti afisam cele mai bune oferte de bilete de avion catre Namibia, oferte de hoteluri ieftine, informatii despre tara, alerte de calatorie si alte informatii utile pentru calatoria ta.

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Turismului, in 2019 Namibia a fost vizitata de aproape 1,499,000 turisti.

Informatii despre tara - Namibia

Informatii

  • Regiune: Africa de Sud
  • Capitala: Windhoek
  • Populatie: 2,324,388
  • Cod de apelare: +264
  • Valuta: NAD ($)
  • Bloc regional: AU (African Union)

Alerte de calatorie

Calatoriile pot fi efectuate doar in caz de necesitate si cu atentie.

Informatia este verificata si actualizata zilnic conform datelor oficiale ale autoritatilor tarii.

Covid-19

Data ultimei actualizări: 20 ianuarie 2021STARE DE ALERTĂ: DARESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL (valabile până la data de 3 februarie 2021): Începând cu data de 15.01.2021, cetăţenii străini care călătoresc în Namibia trebuie să prezinte la intrarea în ţară un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 7 zile (168 de ore) anterior sosirii în Namibia. Pasagerii care prezintă testul molecular tip PCR negativ nu sunt supuşi măsurii carantinei. Cetăţenii străini care nu prezintă testul PCR negativ sunt obligaţi să rămână în carantină pentru o perioadă de 7 zile şi să efectueze un test PCR, ambele pe cheltuială proprie. Excepții și prevederi privind tranzitul: Este interzisă circulaţia persoanelor, transportul auto intern şi feroviar în intervalul orar 21:00-4:00 (cur

Vezi detalii

Tari vecine - Namibia

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular