Lansare zbor direct Ryanair Bucuresti - Tel Aviv

Tel Aviv Israel

Una dintre cele mai populare destinatii pentru calatorii din Romania devine si mai accesibila cu un nou zbor direct low-cost Bucuresti - Tel Aviv. Ryanair, cea mai mare companie din Europa, incepe sa opereze o noua ruta catre poarta Israelului incepand cu 14 mai 2019.

Zborul fi operat din Otopeni spre Aeroportul International Ben Gurion cu o frecventa de 2 zboruri saptamanale - Marti si Sambata.

Merita de mentionat ca directia data este deja deservita de companiile aeriene Wizz Air si Blue Air cu un orar destul de intensiv. Venirea unui nou operator este binevenita pentru ca va aduce inevitabil preturi mai mici pentru destinatarii finali - Pasagerii.

Bucuresti - Tel Aviv | BUH (RO) → TLV (IL)
Tel Aviv TLV

Aeroportul International Tel Aviv - Ben Gurion (TLV - LLBG), Israel (IL)

Preturile la o calatorie tur pornesc de la 39 euro. Biletele pentru noua ruta pot fi deja rezervate pe site-ul zbordirect.com.

Doar pentru rezervarile efectuate pe zbordirect.com Pasagerii beneficiaza de serviciile exclusive ZborDirect - check-in online automat, asistenta gratuita 24/24 pe telefon, livechat si retele socializare.

Oferte fierbinti Tel Aviv tur-retur

Blog ZborDirect - Noutati si informatii importante

Aboneaza-te si primeste pe email cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri